Despre noi - Containere Birou - Containere Santier

Realizam containere modulare la comanda sau in serie, complet dotate si utilate!


Cerere Oferta Containere

Cine suntem

Compania noastra confectioneaza containere metalice modulare, containere metalice birou, containere metalice de locuit, containere metalice pentru santier conform standardelor ISO9001/2008 prin cele mai noi proceduri tehnice de proiectare si structurare atat pentru Romania cat si pentru Europa.
Compania noastra este formata din profesionisti , care sunt la dispozitia dvs. pentru orice informatie doriti, consultanta facuta de expertii nostri este gratuita.  Pentru fiecare proiect acordam o atentie deosebita si intotdeauna venim cu cele mai noi si bune solutii atat din punct de vedere tehnic cat si estetic. Personalul nostru este la fel de motivat ca si la inceputurile firmei noastre fiind pregatit oricand sa realizeze proiecte mai mici sau mai mari.
Vindem si inchiriem containere metalice pretul acestora fiind unul excelent deoarece noi le producem.
Pentru proiecte mari sau inchirieri pe termen lung pretul se poate negocia in functie de dimensiunea acestuia. De la inceputul companiei noastre am realizat si aplicat anumite standarde de lucru ,privind calitatea si executia lucrarilor, am respectat intotdeauna termenii care au fost stabiliti in contract si pretul fixat impreuna cu clientul reusind astfel sa devenim prima compania din Romania care exporta containere in Europa.
In timp ,am reusit sa ne consolidam pozitia de lider pe piata din Romania ,datorita volumului mare de containere pe care le putem confectiona dar si datorita calitatii acestora.
Dispunem de o flota de camioane proprie cu care putem realiza transportul in conditii sigure si de personal calificat care se poate deplasa pentru asamblarea sau mutare a containerelor.
Pentru mai multe detalii va rugam sa accesati paginile de informatii sau sa ne contactati prin email: info@1container.ro sau la tel:0733 53 31 10.

Avantaje containere

Avantaje containere:
- raportul pret calitate foarte bun;
- montare - demontare rapida;
- se pot amplasa pe suprafete drepte cat si inclinate;
- sunt foarte bine izolate fonic si termic;
- rezista la cutremure;
- se pot adauga si alte containere la nevoie;
- se pot personaliza in functie de cerintele clientului.

Birou container santier

despre birou container santier